Мамина кухня в Україні

Домашня відбивна

Готова домашня відбивна, Мамина кухня в Україні 2017

Черговий рецепт з архівів річної давності(2016) - домашня відбивна.

Нам потрібно:

800 грам м`яса (говядина, свинина,...на ваш смак))

Одна велика цибулина

Мука мінімум 300 гр

Три курячих яйця

Перець(мелений чорний), сіль до смаку

Глибока тарілка, тертка (дрібна), молоток (для відбивання мяса)

Відбивання нарізаного мяса, mamacooking.in.ua 2017

Мясо нарізаємо пластами (площа: плюс-мінус долоня), і відбиваємо на дві сторони

Відбивання нарізаного мяса, mamacooking.in.ua 2017

На дрібній тетрці натираємо цибулю

Натирання цибулі на дрібній тертці, Мамина кухня в Україні 2017

Додаємо курячі яйця, мелений чорний перець, сіль

Відбивання нарізаного мяса, mamacooking.in.ua 2017

Збиваємо суміш

Приготування суміші для обсмажування, Мамина кухня в Україні 2017

Додаємо ложку чи дві муки, знову збиваємо

Додавання муки до суміші для обсмажування, mamacooking.in.ua 2017

Ставимо скворідку на "вогонь" додавши соняшникової олії

Розігрівання сковорідки з соняшниковою олією, Мамина кухня в Україні 2017

Обмочуємо кожен кусень відбитого мяса в приготовленій суміші

Обмочуємо відбиті куски мяса в суміші для обсмажування, mamacooking.in.ua 2017

Кладемо на сковорідку та обсмажуємо з двох сторін, до коричневого забарвлення

Обсмажування мяса, Мамина кухня в Україні 2017

Споживаємо готовий продукт:

Готова домашня відбивна, Мамина кухня в Україні 2017

СМАЧНОГО!)




Прокоментуйте!





:);):-D*DANCE*^^:'(:-[*boo**boxing*X(:P