Мамина кухня в Україні

Гарячі канапки

Доброї пори року та доби.

Сьогодні ми готуємо гарячі канапки за 25 хвилин.

Гарячі канапки від Мамина кухня в Україні ©

Для цього нам потрібні:

Багет французький (можна батон) 1 шт (довжина 75см Smile)

Ковбаса вітчино-рублена 250 гр мінімум

Сир голандійський 250 гр

Майонез 100 гр

Багет залишок та майонез (європейський) від Мамина кухня в Україні ©

Ковбасу порізати кубиками або соломкою, сир натерти на тертці:

Нарізана вітчино-рублена ковбаса та голандійський сир від mamacooking.in.ua ©

Багет нарізати скибками, розкласти на металічну тарілку чи деко.

Вмикаємо піч плити на 200 градусів за Цельсієм для прогрівання:Вмикання електродуховки на 200 градусів за Цельсієм, Мамина кухня в Україні ©.

Видавити по невеликій порції майонезу на кожну скибку та розмастити (на фото не зроблено, схитрували щоб було швидше, їсти хотілось Smile )

Зверху накладаємо квадратовану ковбасу

Скибки нарізаного багету з майонезом та кусочками ковбаси від mamacooking.in.ua ©

та посипаємо сиром:

Скибки багету з майонезом ковбасою та тертим  голандійським сиром, Мамина кухня в Україні ©.

Поміщаємо в піч чи "духовку" на 10-15 хвилин:

Канапки в процесі завантаження у піч чи духовку електроплити від mamacooking.in.ua ©

Витягаємо - 2-3 хвилини залишаємо щоб підстигло:

Готові гарячі канапки з французького багету вистигають, Мамина кухня в Україні ©.

Вуаля- СМАЧНОГО!




Прокоментуйте!





:);):-D*DANCE*^^:'(:-[*boo**boxing*X(:P