Мамина кухня в Україні

Домашні ребра у фарші зі свинини

Готувався цей рецепт давно, але час втрачений на кухні того вартує.

Ребра у фарші зі свинини від Мамина кухня в Україні ©

Інградієнти:

до 1 л курячий бульйон

1 велика цибуля

1 кг Ребра свинячі

800 гр фарш з свинини

2 курячих яйця

Сметана

Батон

Сіль

Перець чорний мелений

Харчова фольга


Відварити бульйон: Відварений бульйон від Мамина кухня в Україні ©

Подрібнити та змішати Чотири скибки батону із сметаною, залишити, хай промокає: Сметана магазинна та батон від Mamacooking.in.ua ©

Скибки батону в глибокій тарілці від Мамина кухня в Україні ©

Сметана вичавлена на скибки батону від Mamacooking.in.ua ©

Вимішана сметана з частково подрібненим батоном  від Мамина кухня в Україні ©

Потерти цибулю на тертці в кашку: Цибуля натерта в кашку від Mamacooking.in.ua ©

Більшу частину Цибуляної каші змішати з фаршем додавши сіль та перець до смаку: Фарш з свинини з цибуляною кашкою від Мамина кухня в Україні ©

Процес додавання солі до фаршу та цибулі від Mamacooking.in.ua ©

Нарізати ребра кусочками по 8-10см довжиною кожен, решту "цибуляної кашки" змішати з ребрами посоливши та поперчивши:

Ребра перемішані з цибулиною кашкою та спеціями від Мамина кухня в Україні ©

Пом`яти мячкою подрібнений батон із сметаною та гарно змішати з фаршем:

Початок виминання розмякшеного батону мячкою від Mamacooking.in.ua ©

Сметано-батонна кашка у фарші від Мамина кухня в Україні ©

Вибити туди ж два курячі яйця, ще раз вимішати:

Курячі яйця вибиті у фарші від Mamacooking.in.ua ©

Наліпити котлетки, в середині кожної 1 кусочок ребра:

Процес формування котлетки з фаршу та одного ребра від Мамина кухня в Україні ©

Загальний вигляд сформованого продукту від Mamacooking.in.ua ©

Нарізати квадрати з харчової фольги (орієнтовно 25 см сторона):

Нарізання харчової фольги квадратами від Мамина кухня в Україні ©

Гарно огорнути кожну котлетку харчовою фольгою,

Розміщення котлетки на квадратику фольги від Mamacooking.in.ua ©

Вигляд замотаної у фольгу котлетки від Мамина кухня в Україні ©

Тепер котлеток у фользі багато, від Mamacooking.in.ua ©

вискладати у кастрюлю, залити усе бульйоном не більше 2/3 каструлі,

Вискладені у кастрюлі котлетки що заливаються бульйоном від Мамина кухня в Україні ©

Орієнтовний рівень бульйону у каструлі від Mamacooking.in.ua ©

закрити кришкою та поставити на вогонь. Після того як закипить, на малому вогні варити 1 год 40 хв ( 100хв )

Варіння та вистигання у кастрюлі ребер у фарші від Мамина кухня в Україні ©

Після того як помірно вистигли діставати, розгорнувши з фольги, та подавати до столу.

Ребра у фарші із свинини, готовий до вживання смаколик від Mamacooking.in.ua ©

Гтовий продукт необхідно поєднати з іншими шедеврами кулінарного мистецтва

Перчинка рецепту у тому, що "хто знає біду, може їсти мясо і без хліба".

Смачного споживання для блага всіх живих істот.



  1. Коментарі (1):


  2. Надя · 29 березня 2017 | 10:46 am
     

    Мабуть його потрібно "прикрасити" щоб був смачний вигляд

     

Прокоментуйте!





:);):-D*DANCE*^^:'(:-[*boo**boxing*X(:P