Мамина кухня в Україні

Fritata - фрітата

Фрітата - італійський варіант всім відомого омлету.

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Готується дуже просто:

Нарізуємо півкільцями цибулину і присмажуємо злегка на вершковому маслі.

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Віничком збиваємо 4-5 яєць, додаємо сіль та перець, 2-3 ст. ложки тертого пармезану.

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Виливаємо яйця в сковорідку, де смажиться цибуля.

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Коли фрітата з одного боку добре просмажилася, перевертаємо її на інший бік.

Фрітата, від Мамина кухня в Україні

Страва готова. Смачного!



  1. Коментарі (4):


  2. Lyucia · 09 лютого 2013 | 04:49 pm
     

    Можу підтвердити - дуже смачно !!!Razz

     
  3. BrodiSmak · Сайт · 25 лютого 2013 | 03:39 pm
     

    Модифицированая "глазунья" !

     
  4. Lyucia · 03 березня 2013 | 03:00 pm
     

    Фріттату роблять із іншими начинками - я їла з тушкованим зеленим горошком і з грибами . А по телевізору бачила , як яєчною масою заливали відварені брокколі , пережарені з сальсіччею ( сирий ковбасний фарш)

    Дуже смачні і ситні!

     
  5. Ярина · 09 липня 2016 | 11:44 am
     
    BrodiSmak написав(ла):
    Модифицированая "глазунья" !

    це якраз "болтунья" в російській мові. а в нас - яєшня.

     

Прокоментуйте!





:);):-D*DANCE*^^:'(:-[*boo**boxing*X(:P