Мамина кухня в Україні

Вітаю усіх гостей мого блогу!

Сайт-Блог mamacooking.in.ua присвячено, звичайно, кулінарії. Але це аж ніяк не рецепти з кулінарних книг, це страви моєї матусі, які я пам'ятаю і люблю з дитинства. В силу певних обставин мені довелося жити окремо від мами, саме тому її страви викликають ностальгію за "старими добрими часами".

Кожен рецепт випробуваний власноруч і готувався не одноразово. Мені буде цікаво обговорити способи приготування та можливі варіанти запропонованих мною страв з усіма бажаючими. Тож коментуйте та залишайте свої відгуки! Ми уже пишемо 66 пост. А ви бажаєте опублікувати свій рецепт? Простіше не буває - реєструємся, публікуєм, бачимо: все просто як один, два, три

Присвячується моїй мамі


Категорія:Італійська кухня в маминій інтерпретації


Fritata - фрітата

Фрітата - італійський варіант всім відомого омлету. Фрітата, від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (4)

Паста al forno

Паста al forno це не що інше, як запіканка з макарон чи спагетті з м'ясним фаршем та сиром. Готується швидко, і без зайвих зусиль. Паста al forno, від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (4)

Домашня піца

Домашня піца, від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (4)

Смажений гарбуз або Zucca Fritta

Я хочу поділитися з вами рецептом однієї з найулюбленіших других страв мешканців італійської провінції Мантова, яка славиться своїми гарбузами. З ними готують багато страв, різотто, тортеллі і т.д. Смажений гарбуз від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (9)

Латуга, фраппа, к'як'єра або просто хрустики!

В усіх християнських країнах є звичай їсти солодощі та інші традиційні страви перед початком сорокаденного посту. Ось наприклад, в Росії - це млинці, а в Італії - це солодке печиво схоже до наших хрустиків, яке називається латуга Lattuga, фраппа Frappa, к'як'єра Chiacchiera, в залежності від провінції, де їх готують. Латуга від Мамина кухня в Україні Сьогодні, в передостанній день карнавала "mardigras" і я спробувала їх приготувати. Ділюся рецептом. Читати далі...
Коментарі (9)

« Минуле