Мамина кухня в Україні

Вітаю усіх гостей мого блогу!

Сайт-Блог mamacooking.in.ua присвячено, звичайно, кулінарії. Але це аж ніяк не рецепти з кулінарних книг, це страви моєї матусі, які я пам'ятаю і люблю з дитинства. В силу певних обставин мені довелося жити окремо від мами, саме тому її страви викликають ностальгію за "старими добрими часами".

Кожен рецепт випробуваний власноруч і готувався не одноразово. Мені буде цікаво обговорити способи приготування та можливі варіанти запропонованих мною страв з усіма бажаючими. Тож коментуйте та залишайте свої відгуки! Ми уже пишемо 65 пост. А ви бажаєте опублікувати свій рецепт? Простіше не буває - реєструємся, публікуєм, бачимо: все просто як один, два, три

Присвячується моїй мамі


Категорія:Гарячі страви


Гарячі канапки

Доброї пори року та доби. Сьогодні ми готуємо гарячі канапки за 25 хвилин. Гарячі канапки від Мамина кухня в Україні © Для цього нам потрібні: Багет французький (можна батон) 1 шт (довжина 75см Smile) Ковбаса вітчино-рублена 250 гр мінімум Сир голандійський 250 гр Майонез 100 гр Читати далі...
Коментарі (0)

Домашні ребра у фарші зі свинини

Готувався цей рецепт давно, але час втрачений на кухні того вартує. Ребра у фарші зі свинини від Мамина кухня в Україні © Інградієнти: до 1 л курячий бульйон 1 велика цибуля 1 кг Ребра свинячі 800 гр фарш з свинини 2 курячих яйця Сметана Батон Сіль Перець чорний мелений Харчова фольгаЧитати далі...
Коментарі (1)

Плов у скороварці

Необхідні інградієнти: Рис 800 гр М`ясо свиняче 800 гр Соняшникова олія до 50 гр Столова ложка солі кухонної 1-2 столові ложки приправи до плову Морква 300-350 гр 4-5 середніх зубчиків часнику Дві великі цибулини Вода, приблизно 500-800 мл Скороварка ))) Плов у скороварці, необхідні інградієнти від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (3)

Різдвяна індичка або Christmas Turkey

Головною гарячою стравою на Різдво чи Новий рік може бути будь-яка птиця: курка, качка чи індичка. Мій стіл цього року прикрасила індичка. Різдвяна індичка - готова страва, від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (8)

Голубці з квашеної капусти

Голубці, на мою думку, чудова ідея для новорічного столу, особливо, якщо зустрічати рік КроликаSmile Зазвичай мама готує голубці зі свіжої капусти, яку потрібно було обдати окропом, чи проварити в підсоленій воді 10-15 хв. Чудовою альтернативою свіжій капусті є квашена капуста, для чого багато сучасних господинь заквашують цілі головки капусти, щоб їх потім можна було використати для голубців. На смак такі голубці ще кращі, адже капуста має соковиту кислинку. Отже, ділюся сьогодні маминим рецептом голубців з квашеної капусти! голубці від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (10)

Гостренькі баклажани

Давно обіцяла написати рецепта страви з баклажанів. Ось нарешті зібралася, даруйте за затримкуRazz Гостренькі баклажани від Мамина кухня в Україні Читати далі...
Коментарі (8)